ZWEMMEN
Zwemmen in De Kromme Mijdrecht bij De Hoef Sportief

Bij De Hoef Sportief is één van de sportonderdelen 1 km zwemmen in De Kromme Mijdrecht. Lekker zwemmen in het “open water” dus. Geen warm zwembad maar in de buitenlucht zwemmen. Om een idee te geven over hoe lang die km is: een normale zwembaan in een binnenbad is 25 m. (Dus 40 banen in het zwembad is 1 km.) Iederéén kan en mag meedoen, als je maar diploma A en B hebt. Mensen zonder zwemdiploma kunnen dus NIET meedoen.

Start 1 km zwemmen, ook als onderdeel van de "41 van De Hoef". De start is bij restaurant De Strooppot in De Hoef. Men zwemt dan 500 m in de richting van de brug in De Hoef. Daar ligt een felgekleurde boei midden in het water. Er moet om deze boei heen worden gezwommen en vervolgens weer 500 m terug. De finish zal dan bij De Strooppot zijn. Er zal gebruik gemaakt worden van electronische tijdwaarneming.

Tijdens het zwemmen zal de Reddingbrigade Vinkeveense Plassen aanwezig zijn met een aantal boten om in geval van nood in te grijpen.

Ook zullen mensen van de organisatie/vereniging tijdens het zwemmen op beide oevers meelopen om de zwemmers te observeren

Minimale leeftijd is 14 jaar, met KNZB-startvergunning vanaf 11 jaar.

Starttijden: zie programma.

HIER INSCHRIJVEN (kosten 6 euro)

Klik hier voor de uitslag van 2015.

Klik hier voor de uitslag van 2014.

Klik hier voor de uitslag van 2013.

Klik hier voor de uitslag van 2012.

Het zwemmen bij De Hoef Sportief wordt mede mogelijk gemaakt door zwemvereniging De Amstel: www.zpv-de-amstel.nl
 
Webdesign en gesponsord door: Zaat's Idee